Home

Perdormire

Tag - Анима Мунди

Хроника

Aнима Мунди по настанот денеска во Струмица  бара надлежните законски да оневозможат злоупотреба на коњите како превозно средство!

Од „Анима мунди“ преку соопштение ги повикаа надлежните институции (АХВ, МВР) и нивното раководство, како и градоначалниците итно да преземат мерки и законски...