strumica denes logo
Ана Гаврилова

ноември 15, 2018

(ИНТЕРВЈУ+ФОТОГАЛЕРИЈА) Струмичанката Ана Гаврилова кафето го претвора во уметничка слика!

За креативниот ум нема лимит, сè може да биде уметност,

Види повеќе