Амар Гиле

март 7, 2018

Човекот што го крена Балканот на нозе – Амар Гиле на 11 мај концерт во ВИП АРЕНА БОРИС ТРАЈКОВСКИ!

Со oсобена чест и задоволство преку порталот Струмица Денес ви

Види повеќе