Home

Perdormire

Tag - александар Филев

Култура

(ФОТОГАЛЕРИЈА) Aкадемскиот сликар Александар Филев, НАСКОРО со 9 самостојна изложба во Струмица!

Академскиот сликар од Струмица-Александар Филев, НАСКОРО во родниот град ќе ја отвори својата 9 самостојна изложба во НУЦК „Антон Панов“-Струмица. Како што...