(ФОТОГАЛЕРИЈА) Aкадемскиот сликар Александар Филев, НАСКОРО со 9 самостојна изложба во Струмица!

октомври 22, 2018

Академскиот сликар од Струмица-Александар Филев, НАСКОРО во родниот град ќе ја отвори својата 9 самостојна изложба во НУЦК „Антон Панов“-Струмица. Како што изјави Филев за нашиот портал, во моментот се прават последните подготовки. Станува збор за голема изложба на која ќе бидат презентирани 100 дела со големи формати работени во последните три години.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ