Александар Думов

февруари 25, 2019

НА ДЕНЕШЕН ДЕН ВО СТРУМИЦА Е РОДЕН АЛЕКСАНДАР ДУМОВ, ДОЈАЕН НА НАРОДНИОТ ТЕАТАР ВО СТРУМИЦА!

Во Струмица е роден Александар Думов, доајен на Народниот театар

Види повеќе