Home

Perdormire

Tag - акушерски одделенија

Култура

На денешен ден почина д-р Христо Брашнаров – основачот на гинеколошко-акушерските одделенија во Струмица!

Во Скопје умре прим. д-р Христо Брашнаров, еден од основачите на Хируршката и Акушерско-гинеколошката клиника на Медицинскиот факултет во Скопје, асистент и...