strumica denes logo
активности

април 2, 2019

ПРОДОЛЖУВААТ АКТИВНОСТИТЕ ВО РАМКИТЕ НА ПРОЕКТОТ „ЈАКНЕЊЕ НА МЕЃУЕТНИЧКАТА СОРАБОТКА ВО ОПШТИНИТЕ“

Во општинските основни училишта „Никола Вапцаров“ од Струмица, „Маршал Тито“

Види повеќе

март 27, 2019

С.О.У. „Јане Сандански“ со активности за уредување на дворот во училиштето

Наставниот кадар и учениците во С.О.У. „Јане Сандански“ во следниот

Види повеќе

март 23, 2019

ОПШТИНА СТРУМИЦА: ПЛАНИРАНИТЕ АКТИВНОСТ СЕ РЕАЛИЗИРААТ, СЕ АСФАЛТИРААТ ПОВЕЌЕ УЛИЦИ НИЗ СТРУМИЦА!

Општина Струмица на повеќе локации во градот ги реализира планираните

Види повеќе

декември 14, 2018

ОПШТИНА СТРУМИЦА ПРОДОЛЖУВА СО РЕАЛИЗАЦИЈА НА ПЛАНИРАНИТЕ АКТИВНОСТИ!

Општина Струмица продолжува со реализацијата на планираните активности иако се

Види повеќе

октомври 30, 2018

Реализирани активности во ООУ „Маршал Тито“ од Муртино

Во рамките на проектот „Јакнење на меѓуетничката соработка во општините“,

Види повеќе