Home

Perdormire

Tag - активност

Струмица

Наташа Цонева-Лазаревска заедно со учениците од ООУ „Никола Вапцаров“ ги заштитија кучињата скитници од ниските температури!

Кучињата скитници во околината  ООУ ,,Никола Вапцаров“, се обезбедени со куќа, според предлогот кој често се споделува од здружените ,,Анима Мунди“ за да се...

Култура

Заедничка активност за меѓуетничка интеграција на учениците од ООУ „Св. Кирил и Методиј“ од Дабиле и „Маршал Тито“ од Муртино

Финансиската поддршка што општина Струмица ја обезбедува за меѓуетничка интеграција во образованието на сите основни и средни општински училишта од Струмица...

Култура

СВР СТРУМИЦА СО ОДЛИЧНА АКТИВНОСТ: СЕ ДЕЛЕА ФЛУОРОСЦЕНТНИ ЕЛЕЦИ НА ПЕШАЦИТЕ СЕ СО ЦЕЛ ДА БИДАТ ВИДЛИВИ!

Секторот за внатрешни работи преку Отсекот за превенција и ПС за БПС Струмица отпочна со превентивна активност наменета за пешаците насовена „БИДИ ВИДЛИВ„ во...