Home

Perdormire

Tag - АКТИВ

Струмица

АКТИВОТ ПО ИСТОРИЈА ВО СОУ „ДИМИТАР ВЛАХОВ“ ОРГАНИЗИРАШЕ ЕКСКУРЗИЈА ЗА УЧЕНИЦИТЕ КОИ ГО ПОСЕТИЈА АРХЕОЛОШКИОТ И МОЕМОРИЈАЛЕН ЦЕНТАР НА ХОЛОКАУСТОТ НА ЕВРЕИТЕ ОД МАКЕДОНИЈА!

На 03.04.2019 година се изведе еднодневна екскурзија со нашите ученици ,во организација на активот по Историја. Учениците го посетија Археолошкиот и...