strumica denes logo
ајде да читаме

јуни 1, 2018

Со поддршка на општина Струмица отворен е Саемот на книгата „Ајде да читаме“

Под мотото „Ајде да читаме“, денеска, на плоштадот „Гоце Делчев“,

Види повеќе