strumica denes logo
2 јануари

декември 25, 2018

ДОБИВАМЕ УШТЕ ЕДЕН НЕРАБОТЕН ДЕН, ВЛАДАТА ОДЛУЧИ: 2 ЈАНУАРИ Е НЕРАБОТЕН ДЕН!

На денешната седница Владата одлучи 2 јануари да биде неработен

Види повеќе