193
????????????????????????????????????

март 2, 2019

ПОРАДИ ПРОБЛЕМИ СО МРЕЖАТА БРОЈОТ 193 НА ПОЖАРНАТА НЕ РАБОТИ!

Од противпожаната единица на Струмица информираат дека бројот 193 не

Види повеќе