ПОРАДИ ПРОБЛЕМИ СО МРЕЖАТА БРОЈОТ 193 НА ПОЖАРНАТА НЕ РАБОТИ!

март 2, 2019
????????????????????????????????????

Од противпожаната единица на Струмица информираат дека бројот 193 не работи поради проблеми со мрежата и  граѓаните може да се јавуваат на 034 328 023. Од таму за Струмица Денес информираат дека во моментот има повеќе интервенции во градот и околината.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: