Home

Perdormire

Tag - 1 септември

Култура

Струмичанецот Кире Иванов, жртва на ученичко насилство: Имам 23 години и сѐ уште се плашам од 1 септември

Преземено од ФАКУЛТЕТИ.МК Булингот од минатото ми остави значителни психолошки лузни. Анксиозност – на прво место. Кога одам по пат сам и ако поминам низ...