(ВИДЕО) СТРУМИЧАНКА ДЕЛ ОД ОТКАЧЕНАТА АНКЕТА ЗА 8 МАРТ!

март 8, 2018

По повод денешниот празник, Меѓународниот ден на жената, на јутјуб каналот на ФЛЕКА ТВ беше прикачено видео кое тие го насловија „Откачена анкета за 8 март“. Од оваа интересно видео е дел и наша струмичанка. Во продолжение погледнете го видеото:

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: