strumica denes logo

ВИДЕО: Ги нарачаа сите пици на менито!

Автор:

Датум:

март 11, 2018

Категории:

Струмица Денес

Автор:

Датум:

март 11, 2018

Категории:

Струмица Денес

Во неговиот најнов влог стумичанецот Dj Marshall ги нарача сите пици од Bucks pizza house, за што станува збор погледнете во видеото подолу.