ЧЕСТИТКА ОД ТИМОТ НА СТРУМИЦА ДЕНЕС ПО ПОВОД 8.МАРТ-МЕЃУНАРОДНИОТ ДЕН НА ЖЕНАТА!

март 8, 2018

Празникот со кој ја почитуваме жената, неслучајно е во март. Неслучајно е во рана пролет, кога се што е најубаво, повторно се појавува на светот…Честитката за осми март може да биде само една – Никогаш не заборавајте колку сте посебни!Запомнете дека вие сте тие кои даруваат живот, вие сте тие кои ја даваат смислата на животот.Не заборавајте дека заради вашата убавина трепери машкиот свет, а вашата рака е таа која го расне човештвото. Не заборавајте дека дарувајќи живот ги озарувате лицата на сите да расцветаат како првите убави цвеќиња во март. Не заборавајте дека нема поубава жена од гордата и силна жена!СРЕЌЕН ПРАЗНИК!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ