Perdormire
Економија

СТРУМИЧКИ „ГРОЗД“ ОСТВАРИ ДОБИВКА ОД 42,5 МИЛИОНИ ДЕНАРИ ЗА ДЕВЕТ МЕСЕЦИ!

„Грозд“ АД Струмица во периодот јануари-септември, годинава оствари добивка од 42,5 милиони денари, што е намалување во однос на истиот период претходната година кога добивката на компанијата изнесувала 45,9 милиони фрнсти, покажува билансот на успех на компанијата објавен преку Македонска берза.

  • Big-Baner.jpg
  • 300x250.png
  • BANER-19_06.gif