СЕ ВРАТИ ФЕЈСБУКОТ – ЦУКЕНБЕРГ ИЗГУБИ 7 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ!

октомври 4, 2021

Социјалната мрежа ФБ, пред неколку минути се врати во функција и работи.

За претрпените штети. како и за причините за прекинот, ќе следат дополнителни информации. Јасно е само дека сопственикот на фејсбук Цукенберг, изгуби 7 милијарди долари.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: