strumica denes logo

ПОСКАПУВАТ ГОРИВАТА ОД ПОЛНОЌ!

Автор:

Датум:

јануари 30, 2023

Автор:

Датум:

јануари 30, 2023

Највисоките малопродажни цени на нафтените деривати и горива за транспорт,
ќе изнесуваат:
– Моторен бензин – ЕУРОСУПЕР БС – 95 – 84,00 (денари/литар)
– Моторен бензин – ЕУРОСУПЕР БС – 98 – 86,00 (денари/литар)
– Дизел гориво – ЕУРОДИЗЕЛ БС (Д-Е V) – 84,50 (денари/литар)
– Масло за горење – Екстра лесно 1 (ЕЛ-1) – 82,50 (денари/литар)
– Мазут М-1 НС – 41,346 (денари/килограм)