БЕНЗИНСКА СТАНИЦА ВО СТРУМИЦА ИМА ПОТРЕБА ОД ДЕВОЈКИ ЗА РАБОТА – ПОЧЕТНАТА ПЛАТА Е 20.000 ДЕНАРИ!

февруари 24, 2022
????????????????????????????????????

Бензинска станица во Струмица има потреба од повеќе лица за работа. Почетната плата е 20.000 денари.

Сите оние кои се заинтересирани, може да се јават на следниот телефонски број: 070 279 881

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: