Home

Perdormire
Стара Струмица

РЕТКА ФОТОГРАФИЈА: Дочек на Нова Година во Струмица во далечната 1977 година

Home

 

Тимот на Струмица Денес пронајде фотографија од далечната 1977 година. Инаку, станува збор за пречек на Новата година во некој од струмичките локали.

Зоран Вета – вокал

Љупчо Челебиев – соло гитара

Никола Патаров – бас гитара

Митко Соколов – тапани и вокал