strumica denes logo

ВРАБОТУВАЊЕ: „СПОРТ-ЛАИФ“ ВРАБОТУВА ОПЕРАТОРИ ВО СТРУМИЦА И НОВО СЕЛО – ОДЛИЧНИ УСЛОВИ И ПРИЈАТНА РАБОТНА СРЕДИНА!

Автор:

Датум:

декември 7, 2021

Автор:

Датум:

декември 7, 2021

Барате работа?

Спорт-Лаиф Трејд ДОО –Едно од најважните правила и принципи во компанијата е постојаното инвестирање во човечкиот капитал. Колку се почитува работникот и колку е голема можноста за напредување во компанијата се докажува во самиот факт дека голем дел од високиот менаџерски тим на СПОРТ-ЛАИФ, почетокот на својата кариера ја започнале на позицијата ОПЕРАТОР. Не мораш да бидеш искусен во работата, доволно е да започнеш за да станеш.

Ние Вработуваме!

Сакате Спорт? сте вредни и одговорни, чесни во работењето, сакате да работите во тим, имате одлична комуникација со клиенти – Тогаш Спорт Лајф е одлично место за работа – Ние сме тимот кој го барате.ДОЈДЕТЕ И УВЕРЕТЕ СЕ САМИТЕ

Единствена препрека на патот кон вашиот успех сте самите вие. Донесете одлука!

За своите потреби Спорт Лаиф вработува на позиција:

ОПЕРАТОР – Струмица и Ново Село

Опис на работното место:

• Внес на тикети во софтверскиот систем

• Исплата на добитни тикети

• Припрема на дневна понуда за обложување

• Извршување на административни задолженија поврзани со тековното работење

Што нудиме ние:

• Работа во одлични услови и пријатна работна средина

• Редовни примања и конкурентска плата

• Оставурвање на бонуси

• Годишен регрес ( К-15 )

• Можност за напредок и кариерен развој во компанијата

• Соработка со врвни и стручни ментори кои ќе ви помогнат во усовршување на вашите знаења и обука во однос на работата

• Поклон за вработените за 8-ми Март

• Платена обука

• Учество во тим-билдинг

• Стипендирање на своите вработени

• Прослава на важни јубилеи и подароци за новороденчиња

• Користење на специјални попусти во поголем дел на компании

Вие сте еден од кандидатите кои нам ни треба доколку ги имате следниве квалификации:

• Завршено средно образование

• Познавање од областа на спортот е пожелно, но не и задолжително

• Со или без работно искуство

• Основно познавање на работа со компјутери

Вашата професионална биографија можете да ја доставите на нашиот e-mail: hr@sportlife.com.mk или јавете се на тел:077/728-333