СТРУМИЧКИОТ КАРАТЕ КЛУБ „ШИХАН“ СО ДЕВЕТ МЕДАЛИ СЕ ВРАТИ ОД ДРЖАВНИОТ НАТПРЕВАР ВО КАРАТЕ!

март 29, 2022

Карате клубот „Шихан“ учествуваше на државниот шампионат во карате за деца, кадети, јуниори, младинци и сениори. Од шампионатот се вратија со четири златни, два сребрени и три бронзени медали. Ова се наградените:

1. Тиме Крстев – Златен медал
2. Жика Манасов – Златен медал
3. Томи Ристов – Златен медал
4. Панче Шарламанов – Златен медал

5. Ристе Тодоров – Сребрен медал
6. Максим Илиев – Сребрен медал

7. Радица Кечева – Бронзен медал
8. Блаже николов – Бронзен медал
9. Бране Клепов – Бронзен медал

Честитки до сите!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: