Home

Perdormire
Спорт

СТРУМИЧКАТА ГОРДОСТ СО ОБРАЌАЊЕ ДО НАЦИЈАТА: ДОЈДЕ И ТОЈ ДЕН, ГОРД СУМ НА СЕКОЈ МОМЕНТ – БИДЕТЕ СО НАС И НАВИВАЈТЕ ЗА МАКЕДОНИЈА!

Home

„Дојде и тој ден кога почнува Европското првенство. Денот кој го сонував долго време низ мојата кариера, Македонија да игра на едно вакво големо натпреварување. Можеби се ова последните мои натпревари за репрезентацијата. Сакам како капитен да се обратам на целата нација. Оваа генерација е на најсветото место на македонскиот фудбал, ова е генерацијата што ја обедини цела Македонија. Горд сум на секој момент и секоја капка пот пролеана во светиот дрес. Сонот го исполнивме, одиме да испишеме историја. Бидете со нас и навивајте за Македонија!“, порача Гранде Пандев.