СТРУМИЦА ДЕНЕС И STREET BAR СО ЗАЕДНИЧКА ОРГАНИЗИРАНА ФАН ЗОНА ЗА ЕВРОПСКОТО ПРВЕНСТВО – СЕГА Е НАШЕ ВРЕМЕ, НАПРЕД МАКЕДОНИЈА!

јуни 2, 2021

Портал Струмица Денес и Street Bar со заедничка организирана фан зона за Европското Првенство во фудбал кое започнува на 13 јуни.

Македонија за прв пат ќе блесне на оваа големо натпреварување, затоа и се одлучивме на овој заеднички чекор да ве собереме сите на едно место и да навиваме за Македонија и Горан Пандев.

Најмногу не радува и тоа што поддршка и присуство најавија и навивачката група Ајдуци кои отсекогаш биле тука за Македонија. Ве покануваме сите, сега е наше време!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: