strumica denes logo

ПРИЈАВЕТЕ СЕ: НЕДОСТАСУВААТ УШТЕ ДВЕ ЕКИПИ ЗА ТУРНИРОТ ВО МАЛ ФУДБАЛ ВО СЕДЛАРЦИ, УЧЕСТВОТО ИЗНЕСУВА 2.000 ДЕНАРИ!

Автор:

Датум:

октомври 17, 2019

Категории:

Спорт

Автор:

Датум:

октомври 17, 2019

Категории:

Спорт

По повод христијанскиот празник Митровден се организира турнир во мал фудбал во село Седларци-Општина Василево. Недостасуваат уште само две екипи за местата да бидат пополнети. Според правилата на турнирот секоја екипа треба да брои минимум 5, максимум 10 играчи. Котизацијата за учество изнесува 2000 денари.

Турнирот започнува на 21.10.2019

НАГРАДИ :

I МЕСТО – 35.000 денари

II МЕСТО – 15.000 денари

III МЕСТО – 10.000 денари

Пријавување на страницата или на телефонскиот : 071/911/826

Или на организаторот: https://www.facebook.com/bojan.atanasov.5458