strumica denes logo

НАСКОРО НОВО ВО СТРУМИЦА: ПО 30 ГОДИНИ ГРАДОТ ДОБИВА ВРВЕН СПОРТСКИ СТРЕЛАЧКИ ЦЕНТАР, ЕДНО ОД НАЈДОБРИТЕ НА БАЛКАНОТ!

Автор:

Датум:

јуни 5, 2023

Автор:

Датум:

јуни 5, 2023

Како што дознава Струмица Денес, градот по 30 години повторно добива врвен Спортски стрелачки центар сместен во најубавиот предел на Струмица, во близина на историската тврдина Цареви Кули.

Стрелиштето ќе понуди едно вистинско, поинакво и различно искуство кое ќе привлече голем број љубители на овој спорт ширум Балканот. Покрај активните професионални стрелци, спортскиот стрелачки центар ќе имаат можност да го користат и останатите рекреативци, кои претходно ќе добијат обука од стручни лица.

Повеќе детални информации следуваат наскоро на Струмица Денес.