НА ДЕНЕШЕН ДЕН ВО 1922 ГОДИНА, БЕШЕ ФОРМИРАНА ФК БЕЛАСИЦА – ГОРДОСТА НА СТРУМИЦА!

август 13, 2020

Во далечната 1922 година, на денешен датум, беше формирана ФК Беласица, гордоста на градот! 98 години испишани со историја и традиција. Среќен роденден ФК БЕЛАСИЦА!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: