strumica denes logo

МЛАДИТЕ ФУДБАЛЕРИ НА ФК БЕЛАСИЦА НА „ПЛОВДИВ КУП 2018“

Автор:

Датум:

ноември 1, 2018

Категории:

Спорт

Автор:

Датум:

ноември 1, 2018

Категории:

Спорт

Младите фудбалери на ФК БЕЛАСИЦА родени 2008 година, предводени од тренерот “Александра Ристовска” деновиве ќе учествуваат на “Пловдив Куп 2018” во Пловдив Р. Бугарија.Тие вчера пристигнаа и се сместија во хотел, а слободното време го искористија за прошетка низ убавиот град.

Им посакуваме многу успех и многу среќа.