strumica denes logo

МИНАТОГОДИШНИОТ СПОРТИСТ НА ГОДИНАТА ПЕПИ ВЕЛКОВ, ОВАА ГОДИНА ГО ДОБИ ТРЕТОТО МЕСТО ВО СЕНИОРСКА КОНКУРЕНЦИЈА!

Автор:

Датум:

јануари 26, 2019

Категории:

Спорт

Автор:

Датум:

јануари 26, 2019

Категории:

Спорт

Многу награди, многу забава и многу возбудувања синоќа на традиционалната манифестација „Избор на спортист на годината“ која традиционално се одржува секоја година. Најдобрите спортисти,спортски екипи и работници за 2018 беа наградени, a минатогодишниот спортист на годината Пепи Велков оваа година го доби третото место во сениорска конкуренција. Честитки!