ФК Беласица и ЖФК Тиверија со упис на млади фудбалери и фудбалерки

април 14, 2018

Вчера дел од тренерите од двата тима присуствуваа во ОУ Гоце Делчев во општина Василево. Заинтересираноста на децата е се поголема. Бројот на фудбалери и фудбалерки после оваа акција ке биде значително зголемен.Покрај уписите беа одржани и еден вид забавни игри, кои ги водеа нашите тренери. Целта на тренерите беше со овие игри да и ги пренесат на некој начин секојдневните активности на децата кои веќе се дел од ФК Беласица и ЖФК Тиверија.

Продолжуваме со уписите утре во ОУ Св Кирил и Методиј во с.Дабиле.

– Најдобри можни услови во секое време;
– Квалитетна работа со лиценцирани фудбалски тренери;
– Еден од најголемите фудбалски брендови во Македонија;
– Гордоста на Струмица.

Повик до сите млади фудбалери: БИДЕТЕ И ВИЕ ДЕЛ ОД НАЈДОБРИТЕ, СТАНЕТЕ ДЕЛ ОД ФК БЕЛАСИЦА!!!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ