Home

Perdormire
Спорт

ГЛАСАЈТЕ: АЛЕКСАНДАР СТОЈАНОВ ОД АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ НОМИНИРАН ЗА НАЈДОБАР ТРЕНЕР ВО МЛАДИНСКИ ФУДБАЛ

Home

Како што е веќе познато манифестацијата за избор за најдобри во македонскиот фудбал, „Најдобри во македонскиот фудбал” за натпреварувачката сезона 2017/2018 ќе се одржи на 21. декември во Скопје.

Во категоријата за најдобар тренер во младински фудбал се наоѓа и тренерот на Академија Пандев – Александар Стојанов

Можете да гласате на официјалниот сајт на Фудбалската федерација на Македонија (ФФМ) на следниот линк ТУКА