strumica denes logo

ДА ГО ОСВЕТЛИМЕ ПАТОТ КОН „ЦАРЕВИТЕ КУЛИ“ – УТРЕ НОЌНИТЕ ПАТЕКИ ПОВТОРНО ДЕЛ ОД СПОРТСКАТА ПРОГРАМА НА СОФ 2023!

Автор:

Датум:

јули 2, 2023

Автор:

Датум:

јули 2, 2023

Да го осветлиме патот кон „Царевите кули“ ✨🌙🏰🔦🎶

Ноќни патеки-епизода Цареви Кули, повторно дел од спортската програма на #СОФ2023 🌄

Учесниците поделени во 2 групи пешачка и велосипедска организирано ќе се искачуваат над Струмица осветлувајќи го патот со фенери и лампи. На Цареви кули e предвидено одмор и освежување проследено со квалитетен сет музика од DJ Циге.

Инфо за настанот 👇
https://www.facebook.com/events/660652785482698/?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[]%7D

Да испратиме силна порака и оваа година, сите ентузијасти, спортисти и рекреативци, во фестивалска магија заедно со ЗСК Југоисток , Planinarski klub Entuzijast Strumica/Планинарски клуб Ентузијаст Струмица и AC Belasica Run 🌙✨🌄🔦🎶
.
.
.
#sof #фестивалскамагијацелолето #festival #strumica #sport #nature #walkingtour #bicycles