strumica denes logo

ЗА ПРВ ПАТ ВО СТРУМИЦА: SUIT UP PARTY ВО „ПЛАТИНУМ“ – НЕШТО ПОИНАКВО И НЕВИДЕНО

Автор:

Датум:

мај 31, 2019

Категории:

Реклама

Автор:

Датум:

мај 31, 2019

Категории:

Реклама

За прв пат во градот #SUIT_UP_PARTY, нешто поинакво , нешто невидено , различна култура и стил , за кое ќе се зборува уште многу.

WARM UP: TODOROFF
MAIN EVENT: ARCHITECT 🇷🇸

Голем број промоции и изненадувања ве очекуваат затоа резервирај на време кај нашите менаџери.

👇👇👇

Info and reservation:
📞 / viber 📩

070/384-684 Стефан Христов
070/639-526 Гога
078/596-130 Николас Стојанов
078/765-262 Дони Шилинов
071/832-602 Филип Коцев
075/646-784 Кате Атанасова
071/332-712 Боби Николов
078/391-350 Цеце Беџовска