strumica denes logo

ЗА 650 ДЕНАРИ ЕДНОДНЕВНО КАПЕЊЕ ВО „НЕА КАЛИКРАТИА“ И „НЕА ФЛОГИТА“ – ПАТУВАЈТЕ СО „АСТРАИОН“ – СТРУМИЦА!

Автор:

Датум:

јули 9, 2019

Категории:

Реклама

Автор:

Датум:

јули 9, 2019

Категории:

Реклама

🌊🌴☀️ Eднодневно капење во Неа Каликратиа и Неа Флогита. Сонце, плажа и највкусното гиро ве очекуваат во еден поинаков ден од неделата!!!

📌 Термин:

11.07.2019 – Четврток
14.07.2019 – Недела
➡ Поаѓање во раните утрински часови

Цена: 650 денари

Резервации на тел:📱 070 643 492 ;☎️ 034 609 209
или во Агенција ” ASTRAION ” на ул. Благој Јанков Мучето бр. 5, веднаш спроти книжара ”Култура”