Perdormire
Реклама

УШТЕ ЕДЕН ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА „ЗДРАВЕЦ“ МАРКЕТИ: СЕ БАРААТ РАБОТНИЦИ ВО ГОСТИЛНИЦА СТАРА АВТОБУСКА И И ДВЕ ЛИЦА АДМИНИСТРАТИВНИ СЛУЖБЕНИЦИ-ОПЕРАТИВЕЦ!

Home

МГ ПРОАКТИВ ДОО (Здравец Маркети) Струмица распишува оглас за вработување на Работници во Гостилница Стара Автобуска (келнери,шанкери,кувари)

Потребни квалификации:
• Минимум завршено средно образование
• Претходно работно искуство на иста позиција(ќе се смета за предност)

Личен профил:
• Комуникативна, одговорна и лојална личност
• Љубезност и педантност, со позитивен став
• Самоиницијативност и посветеност на работата
• Смисол за одржување на ред и хигиена
• Тимска работа и професионален однос кон клиенти

Ние нудиме:
• Редовни месечни примања+бонуси+исплата на сите изработени прекувремени часови
• Пријатна работна атмосфера
• Регрес и платен одмор согласно Законските нормативи

Контакт тел:075/478-644
email:amgcasa@yahoo.com

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ!
МГ ПРОАКТИВ ДОО Струмица распишува оглас за вработување на административен службеник-оперативец (две лица) на неопределено работно време со средно образование.
Пожелно е работно искуство (познавање административни работи,работно познавање на компјутери)

Контакт тел:075/478-644
email:amgcasa@yahoo.com