strumica denes logo

ТУРИСТИЧКАТА СТРУМИЧКА АГЕНЦИЈА „АСТРАИОН“ ОРГАНИЗИРА АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ ДО БУРГАС, ПИМОРИЕ, НЕСЕБАР, СОНЧЕВ БРЕГ И ОБРАТНО ПОЧНУВАЈЌИ ОД 06.07.2019 ПА СЕ ДО 23.08.2019!

Автор:

Датум:

јули 6, 2019

Категории:

Реклама

Автор:

Датум:

јули 6, 2019

Категории:

Реклама

🚍 ”АСТРАИОН ТУРС” организира автобуски превоз до Бургас, Поморие, Несебар, Сончев Брег и обратно започнувајки од 06.07.2019 па се до 23.08.2019

Резервирајте го своето место и поминете незаборавно лето во Бугарија со ”АСТРАИОН ТУРС” 🌊🌴☀️

Автобуски превоз:

🚌 Бургас-Поморие-Несебар-Сончев Брег

📆 Од 06.07.2019-23.08.2019 – секој ден

➡️Повратен билет за возрасен 45 евра (2790 денари)

➡️Билет во еден правец за возрасен 30 евра (1860 денари)

➡️Повратен билет за дете до 12 години 30 евра (1860 денари)

Билет во еден правец за дете до 12 години 20 евра (1240 денари)

Повеќе информации во Агенција ” ASTRAION ” на ул. Благој Јанков Мучето бр. 5, веднаш спроти книжара ”Култура” или на:
☎ Тел: 034/609-209 ; 070/643-492 ;