strumica denes logo

СТРУМИЧКАТА КОМПАНИЈА ЗА МЕБЕЛ ЕФ-КАЕМ ИМА ПОТРЕБА ОД РАБОТНИЦИ СО РАБОТНО ИСКУСТВО ЗА СЛЕДНИТЕ ПОЗИЦИИ!

Автор:

Датум:

септември 30, 2019

Категории:

Реклама

Автор:

Датум:

септември 30, 2019

Категории:

Реклама

Струмичката компанија за мебел ЕФ-КАЕМ има потреба од работници со работно искуство за следните работни позиции:

1. Ковач на елементи ( почетна плата 22.000 денари)

2. Пакување на елементи, предност имаат оние со положена Б или Ц категорија ( почетна плата 19.000 денари)

-РЕДОВНА ПЛАТА ОД 1 ДО 5 ОД МЕСЕЦОТ

– К-15

– ГОДИШЕН ОДМОР 20 РАБОТНИ ДЕНА

– РАБОТНО ВРЕМЕ ОД ПОНЕДЕЛНИК ДО ПЕТОК ОД 7 ДО 16:00 ЧАСОТ

– БОНУСИ

За повеќе информации јавете се на следниот телефонски број: 072/262-271 или директно во салонот на ЕФ-КАЕМ!