СТРУМИЧКА ФИРМА ИМА ПОТРЕБА ОД ЕЛЕКТРИЧАРИ СО РАБОТНО ИСКУСТВО: ПЛАТА 30 ИЛЈАДИ ДЕНАРИ!

јуни 14, 2019

Одлични работни услови! Струмичка фирма има потреба од електричари со работно искуство, плата 30 илјади денари! Сите заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број: 070 253 256

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: