СТРУМИЧАНИ КОИ ИМААТ СВОЈА КОМПАНИЈА ВО ШВАЈЦАРИЈА ОД ДЕНЕСКА СО НИВНА ПОМОШ МОЖЕ ДА АПЛИЦИРАТЕ ЗА РАБОТА ВО ШВАЈЦАРИЈА!

јуни 8, 2019

Струмичаните кои пред неколку денови ги објавивме дека имаат своја компанија во Лузерн-Швајцарија преку која сите иселеници од таму може да се консултираат за правни совети, осигурување, недвижнини и сл., од денес вие имате можност и да аплицирате за работа во Швајцарија!

Нудат одлични услови во зависност од потребите на клиентот, се’ со цел да биде обезбедено на едно место поддршка и брзо и квалитетно решение за проблемите со коишто секојдневно се соочуваме. Со нивна помош од денес вие ја имате можноста да аплицирате за работа во Швајцарија!

Ќе ги добиете сите потребни информации во инбокс на фејсбук или на телефонските броеви: 041 511 92 25 / 079 559 94 58

Со кликнување на овој ЛИНК може да ја погледнете нивната фејсбук страница.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: