strumica denes logo

СПОРТСКИТЕ ОБЛОЖУВАЛНИЦИ ЕВРОТИП ЗА СВОИТЕ ЛОЈАЛНИ ИГРАЧИ ГО ВОВЕДЕ СВОЈОТ ЕВРОБОНУС!

Автор:

Датум:

април 4, 2019

Категории:

Реклама

Автор:

Датум:

април 4, 2019

Категории:

Реклама

Cпортските обложувалници Евротип за своите лојални играчи го воведе својот ЕВРОБОНУС кој што ќе им овозможи на своите играчи кои уплаќаат со Евротип картичката да имаат зголемени добивки. За да се квалификувате за Евробонус потребно е да имате најмалку 5 натпревари со минимално 1.35 коефициент, а бонусот достигнува до максимално зголемување од 467% во зависност од бројот на одиграни натпревари.

Исто така, обложувалниците Евротип ја зголемија максималната исплата на тикет за играчите со Евротип картичка. Доколку на својот тикет имате одиграно од 1 до 15 натпревари максималната исплата ќе изнесува 1.000.000 денари, доколку имате на вашиот тикет од 16-25 натпревари тогаш максималната добивка изнесува 2.000.000 денари и доколку на тикетот имате од 26-35 натпревари максималната добивка изнесува неверојатни 3.000.000 денари.
Трета новост е тоа што е намалена уплатата по комбинација и истата е намалена од 2 денари по комбинација на1 денар.

Доколку сеуште немате Евротип картичка за лојалност, обратете се во најблиското уплатно место на Евротип и уживајте во бенефициите на програмата за лојалност.