strumica denes logo

СЕЗОНАТА НА ТОПЛИ ЧОКОЛАДА ЗАПОЧНА: РАФАЕЛО, ОРЕО, ЕЛЕФАНТ, КОКОС, ЈАГОДА, ВАНИЛА – „ELEPHANT COFFEE SHOP“ МАЈСТОРИ ЗА ТОПЛО ЧОКОЛАДО!

Автор:

Датум:

октомври 10, 2019

Категории:

Реклама

Автор:

Датум:

октомври 10, 2019

Категории:

Реклама

Tопли чоколада со вкус на……. Келнерот сеуште чека а вие се двооумите ?

Нема потреба за двооумење затоа што ние сме мајстори за топло чоколадо! Препуштете ни се нам и уживајте во ладните денови со одличните вкусови.

– Рафаело

– Орео

– Елефант

– Кокос

– Јагода

– Ванила и многу други вкусови на нашето мени достапни од денес па се до….

Ве очекуваме !! 🤤🤤🐘❤️