ПОГЛЕДНЕТЕ КОИ СЕ ДОБИТНИЦИТЕ НА ГРАТИС ВЛЕЗНИЦИ ЗА НАСТАПОТ НА ГЕРИ НИКОЛ ВО „АВАТАР“ ВЕЧЕРВА!

јуни 1, 2019

 


ДОБИТНИЦИТЕ НА ГРАТИС ВЛЕЗНИЦИТЕ ЗА НАСТАПОТ НА ГЕРИ НИКОЛ ВЕЧЕРВА ВО „АВАТАР“ МОЖЕ ДА ГИ ПОДИГНАТ СО ДОКУМЕНТ ЗА ЛИЧНА ИДЕНТИФИКАЦИЈА!

1.Христијан Велков
2.Мите Чолаков
3.Мики Аритов
4.Миле Велков
5.Зоран Митевски
6. Олгица Андонова
7.Магдалена Маркова
8. Филип Азманов
9. Марија Петрова
10. Ивана Нанова
11. Емилија Поп-Алексова
12.Кристина Дулгерова
13.Јулија Николова
14. Влатко Петров
15. Деспина Горгиева
16.Костадинка Донева
17.Сара Дрвошанова
18.Зоки Шопов
19.Фиданка Митева
20.Радица Велкова

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: