ПОАЃАЊЕ ОД СТРУМИЦА: ТУРИСТИЧКАТА АГЕНЦИЈА SOLVEX TRAVEL ОРГАНИЗИРАШЕ ЕДНОДНЕВНА ПРОШЕТКА ДО МЕТЕОРИ ЗА 1.200 ДЕНАРИ!

јуни 1, 2019

🤩 Искористете го овој неработен вторник за еднодневна прошетка до прекрасните Метеори!
04 Јуни 🚌
Поаѓање во раните утрински часови
————————————————————
✅Прошетка и слободно време во градот Каламбака
✅Посета на Големиот Метеор и Манастир Варлаам
✅Посета на работилница и продавница на икони по традиционален метод на старите мајстори од Метеори

📞Резервирајте го вашето место сега!

070217346
026091885

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: