ПО БАРАЊЕ НА СТРУМИЧАНИ, ОСВЕН ВО НЕДЕЛА, „АСТРАИОН“-СТРУМИЦА ВЕ ВОДИ НА ЕДНОДНЕВНО КАПЕЊЕ И ВО ЧЕТВРТОК ВО НЕА КАЛИКРАТИА И НЕА ФЛОГИТА!

јули 29, 2019

☀️ Eднодневно капење во Неа Каликратиа и Неа Флогита. Сонце, плажа и највкусното гиро ве очекуваат во еден поинаков ден од неделата!!!

📌 Термин:

01.08.2019 – Четврток
04.08.2019 – Недела
➡ Поаѓање во раните утрински часови

Цена: 650 денари

Резервации на тел:📱 070 643 492 ;☎️ 034 609 209
или во Агенција ” ASTRAION ” на ул. Благој Јанков Мучето бр. 5, веднаш спроти книжара „Култура”

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: