ПО БАРАЊЕ НА СТРУМИЧАНИ, НАЈБАРАНИТЕ АРТИСТИ ВО МОМЕНТОТ 2 БОНА ВО ПЕТОК ВО „АВАТАР“ ВО СТРУМИЦА!

мај 28, 2019

Најбараните артисти во моментов #2BONA, овој пат придружувани од #TASKO, во #петок, ќе го дрмаат клубот!

🅰️ватарци, актуелните хитови “Дијаманти” , “Марадона” , “Коломбијана” , како и последниот новитет со Газда Паја “За једну ноч” ќе ги пееме заедно во еден глас!

Не чекајте, направете ја вашата резервација сега!!

#резервации смс/вибер👇

📱Горан – 078/284-978

📱Кристина Тондева- 078/428-024

📱Ангела Узунова – ‭075/723-888‬

📱Славе Колевски – 071/287-777

📱Стефан – 078/366-755

📱Мартин Величковски – 072/528-746

📱Панче Заев – 071/909-333

Или на профилите на #facebook / #instagram кај менаџерите!

🅰️VATAR – THE PLACE TO BE!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

СЛИЧНИ ВЕСТИ