Perdormise
Реклама

ПЕРДОРМИРЕ-СТРУМИЦА СО ГОЛЕМИ ПОПУСТИ: РАСПРОДАЖБА НА ЕКСПОНАТИ НА ДУШЕЦИ!

Голем попуст на ПерДормире-Струмица на сите експонати на душеци до 70% во магацинот во Дабиле. Телефон за контакт: ☎034/522-284!