ПЕЛЕТИ ОД СРПСКИОТ БРЕНД BIOENERGY POINТ НА ВОНСЕЗОНСКИ НАЈНИСКИ ЦЕНИ ВО ГРАДОТ-ЦЕНИТЕ ВАЖАТ ДО ПЕТОК 05.07.2019!

јуни 27, 2019

>> ПЕЛЕТИ ОД СРПСКИОТ БРЕНД BIOENERGY POINТ НА ВОНСЕЗОНСКИ НАЈНИСКИ ЦЕНИ ВО ГРАДОТ <<<

ЦЕНИТЕ ВАЖАТ ДО ПЕТОК 05.07.2019 !!!

BIOENERGY POINT PREMIUM

*Состав: 100% бука БЕЗ КОРА

*Влажност: <10%

*Остаток на пепел: < 1,2% *Нето калорична вредност: ≥ 16,5 MJ/KG *Енергетска моќ: > 4,6 kWh/kg

*Пакување: 70 вреќи на палета, 1.050кг палета

*Цена на вреќа: 185 ден.

*Цена на палета: 12.950 ден.

BIOENERGY POINT CLASSIC

*Состав: 100% бука

*Влажност: <10%

*Остаток на пепел: < 1,2% *Нето калорична вредност: ≥ 16,5 MJ/KG *Енергетска моќ: > 4,6 kWh/kg

*Пакување: 70 вреќи на палета, 1.050кг палета

*Цена на вреќа: 175 ден.

*Цена на палета: 12.250 ден.

БЕСПЛАТЕН ТРАНСПОРТ ДО ВАШИОТ ДОМ ОД НАША СТРАНА ВО РЕГИОНОТ НА СТРУМИЦА

НИСКИ ЦЕНИ , ВИСОК КВАЛИТЕТ !!!

075 468 451, 072 261 251, 075 468 397, 034 523 513

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: